Vuokrattavat lipputangot, Meiltä väliaikaiset, siirrettävät lipputangot

Vuokraamme 7 -metriä korkeita lipputankoja siirrettävällä betonijalustalla. Ne ovat kotimaassa valmistettuja. Lipputangot ovat nopeat asentaa ja kuljettaa kuorma-autolla. Maan pinnalle asennettava siirrettävä betonielementti on paras vaihtoehto lipputangon väliaikaiseen käyttöön. Vuokraamme lipputangot lyhyt- ja pitkäaikaiskäyttöön Siirrettävät lipputangot ovat näyttävä lisä luomaan tapahtumaan ja erilaisiin tilaisuuksiin juhlavaa tunnelmaa. Tyypillisesti siirrettävät lipputangot vuokrataan juhlaviin tapahtumiin joihin halutaan näyttävyyttä, sellaisiin paikkoihin joissa ei kiinteitä lipputankoja ole tai niitä on liian vähän. Suomen liput, eri maiden liput sekä yritys- ja mainosliput saatavissa myös kauttamme näihin vuokrattaviin lipputankoihin.

Siirrettävät Lipputangot

Vuokraamme 7 -metriä korkeita lipputankoja siirrettävällä betonijalustalla. 
Vuokrattavat lipputangot ja betoniset asennuselementit ovat kotimaassa valmistettuja. Lipputangot ovat nopeat asentaa ja kuljettaa kuorma-autolla. Vuokrattavat lipputangot kiinnitetään Betonisiin jalkoihin jotka ovat alustasta riippuen pumppukärryillä, trukilla tai kurottajalla helposti siirrettävissä oikeaan paikkaan. Maan pinnalle asennettava siirrettävä betonielementti on paras vaihtoehto lipputangon väliaikaiseen käyttöön, tämä ratkaisu soveltuu myös pysyvään käyttöön. 
Vuokraamme lipputangot lyhyt- ja pitkäaikaiskäyttöön sisältäen kuljetukset ja asennuspalvelun. Siirrettävät lipputangot ovat näyttävä lisä luomaan tapahtumaan ja erilaisiin tilaisuuksiin juhlavaa tunnelmaa. Tyypillisesti siirrettävät lipputangot vuokrataan juhlaviin tapahtumiin joihin halutaan näyttävyyttä, sellaisiin paikkoihin joissa ei kiinteitä lipputankoja ole tai niitä on liian vähän. Suomen liput, eri maiden liput sekä yritys- ja mainosliput saatavissa myös kauttamme näihin vuokrattaviin lipputankoihin. 
Siirrettävän lipputangon jalustan paino on noin 600 kg / tanko. Siirrettävän lipputangon asentaminen on nopeata ja helppoa, tasainen alusta kuitenkin tarvitaan tukevan asennuksen mahdollistamaan. Myös muut lipputankopituudet ovat mahdollisia. Oikean kokoinen lippu on tärkeä osa kokonaisuuden kannalta. Pyydä tarjous lipputankojen määrästä, mahdollisista haluamistasi lipuista, toimitusosoite ja aikaväli jolloin nämä lipputangot tarvitset: info@caasila.com tai 040 657 11 00 Vuokraamme, toimitamme ja pystytämme lipputangot siirrettävällä betonijalustalla. Lipputangot ovat vuokrattavissa haluamallenne ajalle. Toimitamme lipputangot, liput ja betonijalustat paikalle sekä pystytämme käyttövalmiiksi. Vuokrattavat lipputangot, lipputankoja vuokrataan, lipputankojen vuokraus, Vuokrattava lipputanko, lipputanko vuokrataan, lipputangon vuokraus, siirrettävät lipputangot, siirrettävä lipputanko, lipputangot tapahtumaan, lipputangot tapahtumiin, lipputangot vuokrataan, lipputanko yritysjuhliin. Vuokralipputanko. Siirrettävä lipputanko lipputangot yritysjuhliin. Vuokralipputangot. Siirrettävät lipputangot vuokraamopalvelut.fi Pyydä tarjous: info@caasila.com tai numerosta 040 657 11 00
Etsi