Etsi

POLARIS SPORTSMAN 570 EFI EPS 6X6 BIG BOSS 2021 vuokraus

Näitä ei muilla ole vuokrattavana !!! Huikeat maasto ominaisuudet !!
Näitä ei muilla ole vuokrattavana !!! 

Polaris Big Bossin eli ison pomon valmistuksesta on jo 25 vuoden kokemus. Se on eri maiden puolustusvoimien, rajavartiostojen, pelastuslaitokisen ja muiden ammattikäyttäjien kovassa käytössä ympäri maailmaa. Mallia on kehitetty vuosien varrella ammattikäyttäjien kokemuksien ja tarpeiden mukaan. 

Kysy lisää ja kerro aikataulusi vuokraukselle. Kuljetuspalvelut kuuluvat palvelukokonaisuuteemme

info (at) caasila.com
tai puhelimella
040 657 11 00

Polaris BigBoss vuokraus
Vuokrataan Polaris Big Boss
Vuokrataan Polaris Traktorimönkijä
Mönkijävuokraus Helsinki
Mönkijävuokraus Espoo
Mönkijävuokraus Vantaa 

Uusi Sportsman 570 EPS 6x6 EUT 
eli Big Boss on valmistettu ja rekisteröity kahdelle henkilölle. 
Sportsman 6x6 on varusteltavissa monipuolisilla ja pikakiinnitteisillä Lock&Ride varusteilla moneen eri käyttöön. 

Sportsman 6x6 Big Boss 570 EPS mallissa on pidempi runko, jonka ansiosta siihen mahtuu kaksi henkilöä ja enemmän tavaraa. Matkustaja istuu hieman korotetusti ja mukavasti selkänojalla, käsikahvoilla ja jalkatuilla varustetussa istuimessa. 
Takana on kaasujousi avusteinen kippilava, johon voi lastata jopa 363 kg tavaraa. 
Lavalla on kuusi kiinnityskoukkua lastaukseen ja siinä on monipuolinen valmius pikakiinnitteisille Lock&Ride lisävarusteille. Lavan tila voidaan jakaa kahteen eri osaan. Lavan vakiovarusteena on myös mahdollisuus 41 kg lisälastiin lavan päälle. Lisäksi edessä on intergoitu ja tiivistetty 25,5 l. tavaratila. 
Big Boss vetää myös uskomattomia kuormia peräkärryllä. 
Moottorina on luotettava, kestävä, tehokas ja polttoainetaloudellinen yksisylinterinen Pro-Star 570 DOHC EFI. Tankillisella (25,5 l.) polttoainetta ajaa jopa 209 km. 

Big Boss on tehty vaativaan etenemiseen erittäin vaikeakulkuisessa maastossa ja raskaaseen työntekoon. Automaatinen nopeasti kytkeytyvä kuusipyöräveto ja erillisjousitus tekevät siitä ainulaatuisen varman etenijän. 

Etujoustovara on 20,8 cm ja takana 24,2 cm. Maavara on 29,2 cm. 

Polaris Big Bossin eli ison pomon valmistuksesta on jo 25 vuoden kokemus. Se on eri maiden puolustusvoimien, rajavartiostojen, pelastuslaitokisen ja pikakiinnitteisillä Lock&Ride varusteilla moneen eri käyttöön.