Caasila Infoaita 2115

Tuote on Caasilan omaa tuotantoa, valmistetaan Suomessa. Suurikokoinen, selkeä, omilla jaloillaan seisova opaste, ei tarvitse kaivuutöitä. Suuret Informaatiopinnat 
Caasila Infoaita 2115 Käytännöllinen ja helposti siirrettävä sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltu InfoAita.
Caasila Infoaita 2115 
Käytännöllinen ja helposti siirrettävä  sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltu InfoAita. 
Infoaidassa on suuri Info- / mainospinta joka on käytännöllinen tapahtumissa, yritysten edustalla, P-alueiden Informaatiotauluna, karttaopasteena jne. Aita on tukeva ja pystyssäpysyvyys on vahvan rakenteensa ja tukipainojen ansiosta hyvä. 

Siirrettävä, pysyvä tai väliaikainen mainos / opaste elementti. 
- Infolevyn korkeus 210 cm 
- Infolevyn leveys 150 cm 
- Kokonaiskorkeus 227 cm 
- Kokonaisleveys 160 cm 
- Aidan takatuennan pituus on noin 150 cm

Toimitamme ja asennamme valmiit Infoaidat kohteeseenne. 
Meiltä saatte suunnittelupalvelut ja teippaukset, kaikki helposti kokonaispalveluna. Infoaitoja vuokrataan lyhyt- ja pitkäaikaistarpeisiin. 

Ota yhteyttä info@caasila.com tai puhelimitse 0401 425 700 
Caasila Infoaita 2115 
Infoaidat on tarkoitettu sekä ulko- että sisäkäyttöön
Suomessa suunniteltu ja kehitetty tuote, helposti asennettava, siirrettävä opastamiseen ja mainontaan sopiva Mainos / Infoaita 
Kotimaisuus säilyy tuotantoketjussa, Caasila Infoaidat myös valmistetaan Suomessa. 
Tuotteen suurimmat hyödyt perinteisiin opasteisiin verrattuna on suuri mainospinta, tukevuus, siirrettävyys sekä mainos- / näkösuojalevyjen uudelleen käytettävyys ja informaation vaihtamisen käytännöllisyys. 

Tuotetta on mahdollista hankkia käyttöönne kuukausimaksullisella palvelusopimusmallilla. Kappalemäärää ei ole rajattu, näitä saa halutessaan yhdenkin kappaleen. 
Tuotetta saa vuokrattua tapahtumakäyttöön lyhyeksikin aikaa. 

InfoAita 2115 on suurella Informaatiopinnalla varustettu Informaatio / näkösuoja-aita. Tukipainot ovat elementin takana varmistamassa tuotteen paikallaan pysymisen myös haastavissa olosuhteissa.
Etsi