on rakennustyömaille, festivaaleille ja jalankulkijoiden sekä liikenteen kulunohjaukseen tai muuten aluerajausta vaativiin kohteisiin suunniteltu näkösuoja-aita. Caasila CityAita -mallisto on  uudenlainen designiltaan, teknisiltä ratkaisuiltaan ja muodoiltaan.

Aidat ovat tukevia, nopeita asentaa sekä liittää toisiinsa. Caasila aitamallisto on suomalainen innovaatio.
Rakennustyömailla käytettävät perinteiset näkösuoja- ja vaneriaidat ovat työläitä ja hitaita rakentaa, eivätkä ne myöskään tuulikuormaominaisuuksiltaan yllä Caasila-aitojen tasolle. Lisäksi Caasila rakennustyömaa-aidat ovat tukevia, uudelleen käytettäviä ja järkevästi siirrettäviä.

Mainostaminen ja informaation kertominen levyissä: 
Näkösuojalevyjen värejä löytyy useita eri vaihtoehtoja. Teippaamalla esimerkiksi oman mainoksenne tai urakointiyhtiön nimen, tai rakennustyömaan aikataulut sekä muuta siihen liittyvää, voitte hyödyntää suuret näyttävät pinnat välittämällä viestin ohikulkijoille. Puhumattakaan pintojen hyödyntämisestä opastukseen tai uutta kiinteistöä rakennettaessa, voidaan kertoa kuinka monta minkäkin kokoista asuntoa kiinteistöön on tulossa, sekä vielä pidemmälle vietynä, voidaan aitaelementteihin teipata pohjapiirrokset asunnoista ja niitä myyvien tahojen tiedot puhelin-numeroineen ja www-osoitteineen.

Kauttamme saatte myös Caasila aitojen teippausten toteutusta omien toivomuksienne mukaan, räätälöidyllä kuvalla, värillä ja teksteillä. Jopa valokuvien painaminen aitoihin on mahdollista. Caasila aitoja voi myös käyttää mainospintoina ja tapahtumissa esimerkiksi tapahtuman aikataulujen ja ohjelmasisällön kertoimiseen.

Suomen markkinoille tulevat aidat valmistamme Suomessa.

Aitojen kuvat ja tekniset tiedot:
CityFence CF2115, CityaAita CF2115
Aitaelementin kokonaisleveys n. 157 cm, korkeus n.227 cm
Suoja- / mainoslevyn koko 210cm x 150 cm
Tukipainon koko 200 - 700 kg tuuliolosuhteista riippuen

Voit olla yhteydessä osoitteseen info@caasila.com tai soittamalla 0401 425 700

Copyright ©2019 Caasila.com, Kaikki oikeudet pidätetään