Infoaita 1221-2 

on ulkokäyttöön suunniteltu helposti asennettava ja siirrettävä opastamiseen ja mainontaan Suomessa suunniteltu ja kehitetty tuote. Kotimaisuus säilyy tuotantoketjussa, Suomen markkinoille tulevat tuotteet myös valmistetaan Suomessa. Tuotteen suurimmat hyödyt perinteisiin opasteisiin verrattuna on suuri mainospinta, tukevuus, siirrettävyys sekä mainos- / näkösuojalevyjen uudelleen käytettävyys ja informaation vaihtamisen käytännöllisyys.

Tuotetta on mahdollista hankkia käyttöönne kuukausimaksullisella palvelusopimusmallilla. Kappalemäärää ei ole rajattu, näitä saa halutessaan yhdenkin kappaleen. Tuotetta saa vuokrattua tapahtumakäyttöön lyhyeksikin aikaa. Tämän elementin Informaatiopinta on kaksipuoleinen.

InfoAita 1221 – 2 on kaksipuoleisella Informaatiopinnalla varustettu Informaatio / näkösuoja-aita. Elementti on kokonaiskorkeudeltansa 137,5 cm ja kokonaisleveydeltänsä 220 cm (Infolevyn koko 120 cm * 210 cm). Aidan syvyys on noin 60 cm. Tukipainot ovat elementin sisällä varmistamassa tuotteen paikallaan pysymisen myös haastavissa olosuhteissa.

Voit olla yhteydessä osoitteseen info@caasila.com tai soittamalla 0401 425 700

Copyright ©2019 Caasila.com, Kaikki oikeudet pidätetään